Voer

barutiboerboels003023.jpg barutiboerboels033028.gif
contract
barutiboerboels033027.gif
  garantie
barutiboerboels033026.gif
 prijzen
barutiboerboels033025.gif
  tips en trucs
Wij voeren onze honden met Arion.
Wij hebben diverse soorten voer geprobeerd en vele soorten geanaliseerd en kwamen tot de conclusie dat Arion voor onze honden het beste alternatief is.
Nadat wij Arion zijn gaan voeren zagen wij een duidelijke verbetering in vacht en ontwikkeling, tevens is er sprake van minder en vastere ontlasting.
Dus wij zijn overtuigd!
Uiteraard is de keuze van voer aan u als nieuwe puppyeigenaar, wel adviseren wij langzaam over te stappen, daarom geven we u altijd enkele kilo's puppybrok mee om mee te mengen.
Als u voor Arion kiest kunt u dit evt ook bij ons bestellen en kunnen wij het u tegen een scherpe prijs leveren dankzij afspraken met de leverancier.

Vraag naar de actuele prijzen.
barutiboerboels033024.jpg
Arion Premium Breeder Puppy Large Breed is zo samengesteld dat het zorgt voor een correcte bot- en lichaamsontwikkeling bij de pup. Het lagere eiwit- en vetgehalte beperkt het risico op een te snelle gewichtstoename. De speciale samenstelling is rijk aan glucosamine en chondro´tine die gewrichtsproblemen helpen oplossen.
Om de overgang naar vast voer te vergemakkelijken krijgen onze pups vanaf 3 weken geweekte en gemalen puppybrokjes, hierna weken we ze alleen en voor ze naar hun nieuwe eigenaar gaan zijn ze aan vaste brokjes gewend.
 home
 de boerboel
  over ons
  onze teven
 onze reuen
pups
 geplande nestjes
 Boerboel Europe
 herplaatser / te koop
 contact
 links